KNAPDRUK x ARTISTS

In 2023 zijn wij begonnen met KnapDruk als drukkerij voor bedrijven en evenementen. Al snel kwamen wij erachter dat we naast B2B wat meer de creatievere kant en daarnaast ook wat meer de particuliere markt op wilden. Tadaaa, KnapDruk x Artists was born. Met dit concept werken wij met artists/designers samen, zodat zij makkelijker hun kunst tot het publiek kunnen brengen en hier tegelijkertijd ook nog wat mee verdienen.

Hoe wij dit voor ons zien? Nou, jij als artist maakt het ontwerp; stuurt het naar ons op; wij zetten het design in onze webshop; nadat er 10 pre-orders zijn gedaan gaat het shirt in productie; wij drukken het design op het shirt en verzenden het naar de klant. Het enige wat jij hoeft te doen is de marketing, zodat mensen de shirts kopen.

Lijkt het jou leuk om een samenwerking aan te gaan en wil je wat meer informatie?

Stuur ons vooral (vrijblijvend) een e-mail of berichtje op Instagram, zodat we je wat meer kunnen vertellen over dit concept.

Nou is het wel zo dat niet iedereen door de voorronde komt helaas, dit omdat wij kritisch kijken naar de designs. Maaaaar! Alles is mogelijk en wij kunnen jou eventueel ook helpen met de designs. 

Indien je tijdens het druk proces van jouw ontwerp foto’s wilt kan je dit even aangeven bij ons! Altijd leuk om te zien en te delen, toch? ;)